Till Minne av Lily Of The Valley ღ 2002-06-01 - 2018-02-20

måndag 21 september 2009

I fredags åkte jag för att titta på anslaget jag sett om bakluckeloppis i Marieholm! Jag hade glömt att skriva ner telefonnumret för anmälan om plats till loppisen! Döm om min förvåning när jag kom dit..Den fanns inte där!!!! Jag åkte hem för att kolla runt på nätet! Kanske fanns det en chans att hitta lite info någonstanns...Ingen tur där inte, nä!
Jag bestämde mig för att satsa på Giants nästa bakluckeloppis den 11/10...Så jag har gott om tid på mig att sortera ut ;-)



Vy tagit inifrån mitt vardagsrum...




ö

3 kommentarer:

Poppins sa...

Det kan ju vara bra att ha lite tid att fundera på vad man ska sälja. Risken finns ju att man faktiskt gör sig av med för mycket saker. Grejor som man inte kan komma över igen.
Gillar utsikten från ditt fönster, det ser charmigt ut på balkongen. Den stora gröna ytan bakom verkar också härlig!
kramar från Poppins

Trolda sa...

Visst är det som Poppins så vist säger..."bättre att få fundera på vad man vill behålla..." och så beror ju det mycket på vilket HUMÖR man är på...-är man på "slänghumör" åker mycket iväg, men är man på "kan-vara-bra-att-ha-humör" behåller man det mesta, iallafall är JAG sån...;-) Ser riktigt fint ut PÅ din balkong, och utsikten FRÅN de, OCH inifrån, såklart...;-) Hoppas du kommer STORTRIVAS där!!! =D

Trolda - Godmorgon! =D

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Så mysigt det ser ut i din nya lya!
Har oxå funderat på att vara med på sån bagageloppis. Men har lite svårt att reda ut vad jag vill ha kvar eller inte ha kvar. Så knäpp man är egentligen, det är ju bara prylar...
Ha det gott!
kram vännen!
nina