Till Minne av Lily Of The Valley ღ 2002-06-01 - 2018-02-20

onsdag 27 januari 2010

Ögonfröjd

"Jag längtar till värmen, så jag kan slänga mig i rabatten ibland blommorna, ta mig en liten tupplur i solen..Nä, visst nej..vi har ju ingen rabatt längre, fast, det går lika bra med en stor kruka, med mycket blommor i..
Det har vi gott om på balkongen.. ;-)" Mjau..ö

*
Vilken fröjd att få njuta av blommorna..deras dofter, färger och former...
*


10 kommentarer:

Lisas torp sa...

Jag håller med lilla kissen där! Vilken eländig vinter vi har i år! Den verkar ju helt oändlig!!!

Men det BLIR LJUSARE...! Det är en tröst!
Kram
Lisa

Lisas torp sa...

...jodå, apropå myrgången - var min tanke också den - lite tudelat liksom! Jag fick lärar mej myrgång i syslöjden, men vete sjutton om jag kommer ihåg den nu..! Ha-ha!!
Ha det gott i snöyran!
Kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Håller allt med kisse oxå Är så förfärligt trött på snö och kyla, det är verkligen inte min årstid. Men, men inte hjälper det nåt att gnälla heller, det bara att gilla läget :D Fast det går ju åt rätt håll nu, ljusare blir det och det finns så mycket fina blommor som vi kan njuta av inomhus så länge.
Ha det gott!
kram
nina

NinaH sa...

Vi längtar med dig, lille kissen!! (Även om vi kanske kommer att "använda" & glädjas åt kruka med innehåll på annat vis!;-)...)

Annika Christensen sa...

Tror att min katter längtar också men vad härligt det ser ut...
ha det gott
Annika

Trolda sa...

På jobbet huserar det TRE stycken små Missar (alla VITA, för att passa in i interiören...;-)) och de vill också så gärna vara ute men inser att det där ANDRA vita gör det så jobbigt...därför får de istället riktiga "spring-ryck" emellan alla inredningsprylar...Huuuuu, ibland är det nära att något far i golvet men oftast går det bra :) Och som vi väl ALLA längtar nu! VI VILL HA VÅÅÅÅÅÅÅR!!!!! Skynda, skynda, skynda!!! =D

Trolda - kramar =D

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Nu längtar vi alla ut och vill se sol och känner värmen på huden, men stackars katterna, de älskar ju bara torrt och varmt klimat.
Min Gandalf sover mest framför kaminen eller när solen skiner i sin mjukiskorg på fönsterbänken.
Kram, Petra B.

Poppins sa...

Nog längtar man. Och jag förstår att lilla kissen längtar allra mest efter lite sol, värme och frihet. Men det kommer! Även om det var superkallt imorse, minus 11 grader hos oss.
kramar från Poppins

Fröken Tindra sa...

Åh, vilka härliga foton!! Myys!
Trevlig helg!
Kram!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh, vilka underbara bilder! Är rosen en Rapsodhy in blue? Har en sån själv och tycker att den du visar liknar min. Saknar den nu i vinerkylan ;0).
Kram/ Anna