Till Minne av Lily Of The Valley ღ 2002-06-01 - 2018-02-20

onsdag 18 augusti 2010

Sommaren är kort..

Det mesta regna´ bort..

Veckan och semestern börjar gå mot sitt slut..
På måndag börjar allvaret igen..
Men innan dess tänker jag njuta av dessa underbara nejlikor, (gillar färgen, är fin till zink och silver) Trädgårdsgillet i Landskrona i helgen, kanske lite pyssel, om jag kan sitta still.. :D
Var en tur till Göteborg för att hälsa på min ene bror, hans sambo och deras lille pussgurka, bordercollievalpen Zamboe i deras nya lägenhet.
Var på Liseberg för första gången, regnet det bara öste ner..Det hindrade inte sonen för att prova en del av attraktionerna där, bl a Balder, och en del andra värstingar som jag glömt namnet på...
Njöt gjorde han :DSå mycket annat har det inte blivit..
Jag har latat mig en hel del, tror att jag behövde det.. + att jag har en bil som jag inte kan lita på, så det blir inga långkörningar nu på ett tag, eftersom den börjat strula för mycket..Statskörning tål den inte...Var ganska orolig när jag körde till Göteborg. Som tur var, blev det inte så många rödljus på vägen dit. Jag borde kanske gå en kurs så jag kan fixa den själv .. ;-))
Det är tråkigt med en sådan bil för man blir så begränsad...
Livet går vidare :DSnart är det ett år sedan som jag flyttade hit.
Jag trivs jättebra med lägenheten MEN jag saknar en trädgård, mer än jag kunde ana.Jag tänkte ha en liten tävling framöver, i september eller oktober för att fira 1 år...Så håll utkik!
Ha det skönt
Hoppas solen lyser på er

7 kommentarer:

Min dröm om lantstil sa...

Nejlikor gillar jag för dem är så tacksamma. Fina färger finns det med på dem.
Ha en fortsatt fin semestervecka.
Kram

Zink & vita ting sa...

min mormor ville allltid ha nejlikor för de var de blommor som stod sig längst och som man kunde njuta av länge... Underbar färg på dina! Även om jag älskar vita och ljusa blommor behöver man ha lite färg ibland!
Hoppas att du är nöjd med din semester, att ta det lungt är underskattat och helt underbart tycker jag!
Själv har jag klarat av en och en halv veckas jobb nu och sitter här med en rinnande näsa superförkylningen!

Stor kram Mimmi

Ps bilar kan jag väldigt lite om... gillar bara att köra dem... fort ;)

Hannis sa...

Trots regnet så förstår jag att det har varit skönt med ledighet.
Det skulle jag lätt säga ja till igen=))

Vacker färg på Nejlikorna!

Kram Hannis

NinaH sa...

Schhh! (= vill inte att "sommaren är kort"!;-)...) Men- det var faktiskt rätt ok att starta jobbet igen... tyckte jag i alla fall! Hopaps det känns så för dig också! Låter som att du haft det skönt och avkopplande. Men förstår dig (förstås) i trädgårdssaknaden!.....
Dina nejlikor har verkligen en härlig färg!!

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du är nöjd med din semester totalt sett! Vi håller på och kikar på en resa i höst. men jag får jobba in den tiden för att komma iväg isåfall...
Förstår att du saknar din trädgård.
Kram!

Trolda sa...

Riktigt vacker färg på nejlikorna där! =D och Göteborg...bara ett stenkast från här...(nåja, cirka 7 mil då...;-)) hade du haft en helt fungerande bil hade du säkert kommit på besök på mitt jobb...;-) och på Liseberg blir man som barn på nytt, men Balder passar jag mig noga för...;-)

Trolda - kramar =D

Poppins sa...

Det känns alltid lite vemodigt när semestern går mot sitt slut - och sommaren samtidigt! Men vi får njuta av hösten i stället.
Du som är en sådan växtälskare - jag förstår att du saknar en egen trädgård. Men vem vet vad livet har för vägar och vad som väntar bakom nästa krök?
Hoppas du får en sista härlig dag på semestern och att du återvänder utvilad till jobbet.
många kramar från Poppins