fredag 25 september 2009

"Hur jag möter prövningar i livet"...


Idag åkte "min" grupp, inbjudna av Arbetslivsresurs för att vi står inför en omställningssituation, in till Malmö för att lyssna på Manuel Knight. Fast innan seminariet avnjöt vi en god lunch på restaurang Intermezzo.

Manuel är inspiratör, utbildare och föreläsare inom områdena motivation, målsättning och kommunaikation. Han är född och uppvuxen i ghettot i Atlanta Georgia, USA. Han var elitsoldat i amerikanska Special Forces, deltagit i tre krig och varit krigsfånge i Irak. Manuel bor sedan 15 år i Göteborg och är idag en av Sveriges mest efterfrågade talare.

Jag måste säga att det var en upplevelse...:D Som vi skrattade...:D))) En härlig människa med mycket humor och kloka ord!


ö

5 kommentarer:

Viola sa...

Vilken härlig dag du verkar ha haft, ha en skön helg, imorgon bär det iväg till vattenhålet...efterlängtat vill jag lova, kramen

Trolda sa...

Vad härligt med en sådan fascinerande föreläsare som dessutom sprider sådan glädje omkring sig =D Låter som en urtrevlig dag #på jobbet" =D

Trolda - önskar fin helg!

Lisas torp sa...

Hej vännen! Kul att se att du finns till även om det är i annan skepnad! Hoppas att allt är gott!
Blev så glad när du tittade in hos mej!
Det låter jätteintressant med föreläsningen. Vissa människor är ju perfekta inspiratörer och det behöver man verkligen ibland!
Kramar
Lisa

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Låter som en underbar dag! Honom hade jag gärna lyssnat på.
Trevlig helg!
kram
nina

Poppins sa...

Låter intressant! Och precis vad man behöver för att få positiv engergi.
Ha en bra helg!
kramar från Poppins