Till Minne av Lily Of The Valley ღ 2002-06-01 - 2018-02-20

söndag 27 september 2009

Utmaning och frieser

Min vän Hannis har skickat mig denna utmaning!
Den går ut på att ni ska beskriva min blogg med ETT ord...Jag sänder vidare till:

Solstrimmor & Stjärnstrålar
Lisas torp
Trolda
Violan
Poppins

Självklart bara om man har lust :D)


'''''''''¨¨¨¨'''''''

Jag är väldigt förtjust i dessa friser! Har länge funderat på om jag skulle ha såna i mitt hem, främst då i mitt kök...
Kanske kan det bli ett problem, för mina fönster öppnas inåt, fast jag kan kanske sätta dem högre upp så att spetsen precis når över fönstrets övre kant.


Idag tänkte jag ta med mina föräldrar till Lovisa på Landet för att de skulle få se och uppleva, få inspiration och avkoppling i denna oas. När jag var där senast hade jag sett några andra frieser. Tänkte se om de fanns kvar...Frieserna på översta bilden fanns, fast alla var sålda.....


Döm om min förvåning när jag kom ner till parkeringen för att ta min bil och köra iväg. Någon hade brutit upp tanklocksskyddet, och kastat iväg tanklocket...Det var droppen...Efter grannens nattliga festligheter och därav lite sömn för min del, fick jag nog...Ja, inte hade jag någon inspiration kvar....Kände inte att det var läge för LpL. Körde iväg ensam, chockad och förbannad med mina tankar, mitt mål blev Löddeköpinge Plantskola. Det kändes bra att komma dit! Lugnet infann sig...Har ni möjlighet att besöka den, gör det! Där är så vackert och rofyllt...(bilder från Jeanne dÁrc Living)
ö

5 kommentarer:

Hannis sa...

Jag hade då också tappat humöret!
Skönt att lugnet infann sig till slut.

Mitt ord om din blogg:
Vacker!

Ha en go vecka/
Kram Hannis

Poppins sa...

Nä! Ibland så är det precis som om all dj-lskap ska ske samtidigt. Så meningslös förstörelse. Jag är glad att du fick tillbaka din inre frid igen och inte lät idioterna förstöra en ledig dag.

Ett ord som beskriver din blogg: Personlig

många kramar från Poppins

NinaH sa...

Usch! Förstår du blev arg!! Förstår också att du återfick lite av ditt lugn på Löddeköpinge Plantskola! Där finns så mycket att njuta!! (...fast det var ett tag sen jag var där. Får nog bli en ny runda åt det hållet i Skåne... hm....) Lovisa på Landet ska jag lägga på minnet också!
Dom där friserna ser fina ut.... Du finner säkert rätt sätt att använda dem!;)

Trolda sa...

Usch vad tråkigt! Förstår om du blev både ledsen och arg! TUR då att Blommorna kan ge tröst och glädje igen;-) och att beskriva din blogg med ETT enda ord är minsann ingen enkel uppgift...;-)Det första jag kom att tänka på var samma som Poppins har skrivit faktiskt!!!Men det går ju inte att härmas så...;-) Så det får bli "SÖT" =D DU är söt, det är söta bilder och så sött arrangerat!=D

Trolda - med söta kramar =D

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Nej, vad trist! Fy f-n rent ut sagt vad irriterande. Vad har de för glädje i att förstöra för andra???
Skönt att du åkte till ett ställe där lugnet infann sig!

Ett ord om din blogg: inspirerande!

Styrkekram!
nina